Αποστολές προϊόντων

Τρόποι αποστολής

Όλες οι παραγγελίες αποστέλονται με ELTA Courier

Χρόνος Παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης είναι απο 1 έως 10 εργάσιμες ημέρες (ανάλογα με το προϊόν), αφότου σας επιβεβαιώσουμε με email, ότι λάβαμε την παραγγελία σας. Όσες παραγγελίες καταχωρούνται μέχρι τις 12:00 (ώρα Ελλάδας), επεξεργάζονται την ίδια ημέρα, ενώ πέραν αυτής της ώρας επεξεργάζονται την επομένη. Όσες παραγγελίες καταχωρούνται την Παρασκευή μετά τις 12:00 (ώρα Ελλάδας) και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται τη Δευτέρα. Οι χρόνοι παράδοσης αναφέρονται σε εργάσιμες ημέρες. Ως εργάσιμες ημέρες θεωρούνται οι Δευτέρα έως Παρασκευή, με εξαίρεση τις δημόσιες αργίες στην Ελλάδα και στην εκάστοτε χώρα αποστολής της παραγγελίας.

Ελλάδα

Ο ανωτέρω χρόνος παράδοσης των πέντε 10 εργάσιμων ημερών, για τις «απομακρυσμένες» και «δυσπρόσιτες» περιοχές, αυξάνεται σε επιπλέον 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Ελαττωματικά προϊόντα
Σε περίπτωση που φτάσει στα χέρια σας ελαττωματικό προϊόν (π.χ. φθορά κατά τη μεταφορά), επικοινωνήστε μαζί μας στο kalivas@kalivasx.gr από Δευτέρα εως και Παρασκευή, το αργότερο εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του και θα σας ενημερώσουμε για τον τρόπο αντικατάστασής του χωρίς καμία επιβάρυνση εξόδων μεταφοράς.

Συμπληρωματική παραγγελία
Μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε συμπληρωματική παραγγελία έχοντας υπόψη σας ότι θα θεωρείται νέα παραγγελία και θα έχει την αντιμετώπιση και τους όρους νέας παραγγελίας.

Αλλαγή /Ακύρωση παραγγελίας
Μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας χωρίς καμία επιβάρυνση εφόσον η παραγγελία σας δεν έχει ετοιμαστεί για αποστολή, επικοινωνόντας στο kalivas@kalivasx.gr.

Στην περίπτωση που έχετε προκαταβάλλει το ποσό της παραγγελίας σας, το ποσό επιστέφεται ολόκληρο στο λογαριασμό της επιλογής σας. Στην περίπτωση που ή παραγγελία σας έχει δοθεί για αποστολή δε γίνεται επιστροφή χρημάτων και η παραγγελία σας αποστέλλεται κανονικά. Αν ο πελάτης έχει παραλάβει το προιόν και επιθυμεί να το επιστρέψει για λόγους που ανάγονται σε αποκλειστική του ευθύνη τότε αυτοδικαίως χρεώνεται τα έξοδα αποστολής και τα έξοδα επιστροφής πρός την εταιρεία, καθ’όσον και τα έξοδα τραπεζικής συναλλαγής αν η αγορά έχει γίνει με πιστωτική κάρτα.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιστροφή του προϊόντος είναι να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και χωρίς κανένα ελάττωμα (με την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος) και να συνοδεύεται απο το παραστατικό αγοράς (απόδειξη). Δείτε αναλυτικά την πολιτική επιστροφών.