Προσκλητηρια

 

 

«Επιλέξτε τον Οίκο μας για να σας βοηθήσουμε να γλιτώσετε χρόνο και κόπο ψάχνοντας για τα προσκλητήρια του γάμου σας ή της βάπτισης του παιδιού σας.

Μέσα από μια τεράστια ποικιλία θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το προσκλητήριο που σας αρέσει και σας ταιριάζει ώστε το αποτέλεσμα να είναι μοναδικό.

Αναλαμβάνουμε επίσης το σχεδιασμό και την εκτύπωση για αντίστοιχα καρτάκια για τη δεξίωση και ότι άλλο χρειάζεται για τους καλεσμένους σας.

Η συλλογή μας σε προσκλητήρια ενημερώνεται τακτικά και περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία ώστε να είμαστε σίγουροι οτι θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο.

Αφού επιλέξετε το σχέδιο του προσκλητηρίου θα μας βρείτε πρόθυμους να κάνουμε μαζί την επιλογή κειμένου, γραμματοσειράς και χρώμα εκτύπωσης που του ταιριάζει. Η βοήθεια και η εξυπηρέτησή μας θα είναι αμέριστη και πάντα δίπλα σας σε κάθε βήμα σας καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμονής μέχρι και την ημέρα που θα πάτε στην εκκλησία.

Δειγματολόγιο: Έχουμε έτοιμα αρκετά δείγματα που όλο και θα αυξάνονται και παράλληλα θα μπορείτε να βλέπετε και τις τιμές μας.

Δοκίμιο: Για να αποφύγουμε τυχόν λάθη και παρεξηγήσεις που συμβαίνουν συχνά στα τυπογραφεία πριν τυπώσουμε θα σας στέλνουμε ένα δοκίμιο με e-mail ή Fax, θα το διαβάζετε και θα μας δίνετε το ΟΚ ή θα αλλάζετε αν θέλετε κάτι οπότε και θα τυπώνουμε το απολύτως τελικό κείμενο.

Για τα προσκλητήρια Βάπτισης η ελάχιστη ποσότητα που μπορείτε να παραγγείλετε είναι τα 50 κομμάτια. Κάνουμε συνεχώς ανανέωση των προσκλητηρίων με νέα δείγματα. Είναι πιθανό, κάποιο προσκλητήριο να έχει εξαντληθεί. Για κάθε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνείστε μαζί μας μέσω της «Επικοινωνίας»…