Επιστροφές προϊόντων

Είμαστε βέβαιοι ότι η ποιότητα των προϊόντων μας θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Υπάρχει δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων εφόσον το προϊόν που παραλάβατε είναι προβληματικό προϊόν ή δεν είναι αυτό που παραγγείλατε εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που ισχύει κάτι από τα παραπάνω, γίνονται δεκτές οι επιστροφές προϊόντων (με δική μας επιβάρυνση) και προχωράμε σε αντικατάσταση με τα σωστά/νέα προϊόντα ή την επιστροφή χρημάτων.

ΕΙΔΙΚΑ

Το δικαίωμα επιστροφής σε κάποιο προϊόν διατηρείται για διάστημα 14 (δεκατεσσάρων) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του χωρίς καμία επιβάρυνση επιστροφής για αγορές εντός Ελλάδας., με την προϋπόθεση ότι η επιστροφή πραγματοποιείται με τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ COURIER. Σε περίπτωση υπαναχώρησης από την παραγγελία η αποστολή και η επιστροφή επιβαρύνει τον πελάτη, και όταν παραληφθεί το προϊόν και διαπιστωθεί η μη χρήση του επιστρέφετε το ποσό της αγοράς με το ίδιο τρόπο που έγινε η αγορά.

Συγκεκριμένα, ο πελάτης πρέπει να συμπληρώσει το δελτίο επιστροφής που βρίσκεται μαζί με την απόδειξη που θα παραλάβει ή  να στείλει e-mail στο kalivas@kalivasx.gr.

Προκειμένου να επιστραφούν τα προϊόντα ΠΡΟΥΠOΘΕΣΗ  είναι να μην είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, πλυμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία. Επίσης με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης  κλπ).

Εάν πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, το Kalivasx.gr υποχρεούται να αντικαταστήσει το προϊόν με οτιδήποτε άλλο είδος επιθυμεί ο πελάτης. Σε περίπτωση μεγαλύτερης αξίας, η διαφορά χρεώνεται στον πελάτη. Το κόστος της νέας αποστολής βαρύνει τον χρήστη.

Αν ο πελάτης δεν επιθυμεί αντικατάσταση της παραγγελίας του, το ποσό της επιστροφής πιστώνεται στον τραπεζικό του λογαριασμό.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ελαττωματικά χαρακτηρίζονται τα προϊόντα που έχουν υποστεί ζημιά κατά την παραλαβή τους. Τα προϊόντα που παρουσιάζουν ζημιά λόγω χρήσης και φθοράς δεν θεωρούνται ελαττωματικά. Όλα τα προϊόντα που φέρουν εμφανές κατασκευαστικό ελάττωμα θα αντικαθίστανται με το ίδιο προϊόν, εφόσον υπάρχει διαθέσιμο διαφορετικά μπορεί να επιλέξει οτιδήποτε άλλο είδος επιθυμεί ο πελάτης. Ωστόσο, το Kalivasx.gr διατηρεί το δικαίωμα, σε περίπτωση αμφιλεγόμενων παραπόνων, να επιστρέψει τα προϊόντα στον κατασκευαστή για έλεγχο, ώστε να διευκρινιστεί αν το παράπονο είναι πραγματικό. Ο χρήστης θα ενημερώνεται για την εξέλιξη του παραπόνου του. Όπου είναι εφικτό το Kalivasx.gr θα προβαίνει σε αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος.

Στην επιστροφή και στην νέα αποστολή των ελαττωματικών προϊόντων, ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με κανένα κόστος αποστολής.
Εάν προκύπτει διαφορά στην τιμή του νέου είδους, την επιβαρύνεται ο πελάτης.

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Στα προϊόντα που η αγορά τους γίνεται κάποιας ειδικής εκπτωτικής ενέργειας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή τους εκτός αν πρόκειται για ελαττωματικό προϊόν.