Πληρωμές προϊόντων

To Kalivasx.gr  δέχεται πληρωμές με κάρτα, PayPal, (για τις χώρες της Ε.Ε. εκτός της Ελλάδας) και αντικαταβολή, (μόνο για την Ελλάδα).

Εάν επιλέξετε πληρωμή με χρεωστική/ πιστωτική κάρτα, αποδεκτές κάρτες είναι οι Visa και MasterCard. Η συναλλαγή για την έγκριση της πληρωμής γίνεται με την συνεργαζόμενη, Πειραιώς, η οποία διασφαλίζει την ασφάλεια της συναλλαγής, με τα πλέον σύγχρονα και πιστοποιημένα συστήματα κρυπτογράφησης. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν αποθηκεύονται καθόλου στοιχεία καρτών ή συναλλαγών, παρά μόνο η αναφορά προς την συναλλαγή που έγινε.

Μεταφορικά

Η πολιτική των χρεώσεων για τα μεταφορικά έξοδα, έχει ως εξής:

ΕΛΛΑΔΑ

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με EΛΤΑ COURIER μεταφορικά. Τά έξοδα αποστολής είναι δωρεάν σε παραγγελίες άνω των 50€. Για παραγγελίες κάτω των 50€ τα έξοδα αποστολής είναι 3.5€.

Για παράδοση με πληρωμή με αντικαταβολή ωστόσο, ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αντικαταβολής, τα οποία ανέρχονται στα 1.5 ευρώ.

Παράλληλα υπάρχει και η επιλογή παραλαβής από το κατάστημά μας, Πλατεία 23ης Μαρτίου, Καλαμάτα Τ.Κ. 24100

Η διαδικασία είναι η ακόλουθη:

  • Τοποθετείτε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας επιλέγοντας οποιοδήποτε προϊόν επιθυμείτε.
  • Επιλέγετε μέσα από τους διαθέσιμους τρόπους αποστολής, την παραλαβή απο το κατάστημα.
  • Προχωράτε στην πληρωμή της παραγγελίας.
  • Για την παραλαβή επισκέπτεστε το κατάστημα, με την απόδειξη πληρωμής που θα λάβετε με email.

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε.

Για παράδοση προϊόντων συνολικής ισχύει χρέωση των μεταφορικών 15 ευρώ.

Ενδέχεται να διαφοροποιήσουμε τις χρεώσεις των μεταφορικών που εμφανίζονται στο e-shop μας, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Ασφάλεια Πληρωμών

Η εταιρία Kalivasx.gr δεν έχει πρόσβαση στα τραπεζικά σας δεδομένα, και δεν αποθηκεύει πληροφορίες σχετικές με την τράπεζα σας ή με την πιστωτική σας κάρτα. Επομένως παρακαλείσθε να εισάγετε τις λεπτομέρειες σχετικά με την πληρωμή σας σε κάθε παραγγελία που πραγματοποιείτε σε μας.

Η εταιρία Kalivasx.gr  δεν θα ευθύνεται για τυχόν ζημιές ή απώλειες (άμεσες ή έμμεσες) που θα υφίσταται μέλος του οποίου ή κάρτα χρησιμοποιείται παράνομα ή χρησιμοποιείται με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο.

Η εταιρία Kalivasx.gr δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιά που πιθανόν προκληθεί στον εξοπλισμό του υπολογιστή σας από ιούς, worms, προγράμματα spyware, ή άλλα παρεμφερή κατά τη διάρκεια της σύνδεσης σας με την ιστοσελίδα μας.

Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε πρόγραμμα anti-virus, firewalls και ότι τα υπόλοιπα προγράμματα προστασίας του υπολογιστή σας είναι ενημερωμένα.