Επιστροφές

Είμαστε βέβαιοι ότι η ποιότητά των προϊόντων μας θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση όμως,(π.χ. ακύρωση εκδήλωσης για διαφόρους λόγους ) υπάρχει δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων μας*, χάνοντας όμως το ποσό της προκαταβολής (40%) που έχετε δώσει για το κλείσιμο της παραγγελίας . Επιστρέφουμε δηλαδή το 60 % της συνολικής αξίας της παραγγελίας στον πελάτη. Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται και κατασκευάζονται ειδικά για εσάς, με βάση τις δικές σας επιθυμίες και επιλογές. Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και είναι σε αρίστη κατάσταση. Το σχετικό κόστος αποστολής των προϊόντων προς επιστροφη επιβαρύνει εσάς.

Η διαδικασία είναι απλή: εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας, επικοινωνείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, συμπληρώνετε το έντυπο  επιστροφών και το αποστέλλετε εν συνεχεία στο mail kalivas@kalivasx.gr ώστε να κανονίσουμε την επιστροφή τους.

 

Ελαττωματικά προϊόντα

 

Σε περίπτωση που φτάσει στα χέρια σας ελαττωματικό προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο +30 27210-20511 το αργότερο εντός 4 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του και θα σας ενημερώσουμε για τον τρόπο αντικατάστασής του χωρίς καμία επιβάρυνση εξόδων μεταφοράς. Μετά τις 4 εργάσιμες ημέρες τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

Αλλαγή /Ακύρωση παραγγελίας

 

Μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας χωρίς καμία επιβάρυνση εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία κατάθεσης της προκαταβολής σας καλώντας το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλ: +30 27210-20511 και εφόσον η παραγγελία σας δεν έχει ετοιμαστεί για αποστολή. Μετά τις 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία κατάθεσης της προκαταβολής ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα ακύρωσης και αλλαγής χάνοντας την προκαταβολή.

 

Συμπληρωματική παραγγελία

 

Μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε συμπληρωματική παραγγελία έχοντας υπόψη σας ότι θα θεωρείται νέα παραγγελία και θα έχει την αντιμετώπιση και τους όρους νέας παραγγελίας. Για τις συμπληρωματικές παραγγελίες σε μπομπονιέρες γάμου κα βάπτισης καθώς και στα υφασμάτινα προσκλητήρια γάμου και βάπτισης η ελάχιστη ποσότητα είναι τα 20 τεμάχια.